12 may 2018

Willemsen Installatie, onderdeel van de Nijhof Installatiegroep, maakt de gestelde groeiambitie meer dan waar. Met het toenemen van ervaring in de utiliteitsbouw en koeltechniek weten steeds meer professionele opdrachtgevers deze Sallandse totaalinstallateur te vinden. “Hier in Raalte zijn Bouwhuis Enthoven en Pan Oston aansprekende projecten”, zegt Hugo Willemsen. “Wij vervullen daar een belangrijke rol als volwaardige gesprekspartner binnen het bouwteam en zien het proces en het toekomstige gebruik – people, planet, profit – steeds meer leidend worden in het ontwerp van de techniek.”

Dus niet de techniek, maar het proces en het gebruik van een pand voor de komende dertig jaar is leidend voor beslissingen. Het menselijke welbevinden vormt een groot deel van het kapitaal van een onderneming en komt steeds centraler te staan ten opzichte van een initiële aanschafprijs. “Ons bedrijfsbureau verstaat de kunst van ontwerpen met oog voor comfort, detail en centen. Een meerwaarde waar ook opdrachtgevers als Scania Zwolle, HOFtheater Raalte, Wereldrestaurants Deventer, Zwolle en Drachten en diverse medische centra van profiteren.”

Optimale creativiteit
In tegenstelling tot aanbestedingstrajecten, waarbij de creativiteit tot nul is gereduceerd, biedt deelname aan een bouwteam alle ruimte om positief mee te denken over de best mogelijke oplossingen voor de opdrachtgever. “Wij hebben echt meerwaarde door met onze praktische blik niet alleen oog te hebben voor optimaal comfort, maar ook voor de te betalen prijs. Als bouwteam geven wij gezamenlijk sturing aan het bestek door waar nodig met de techniek te schuiven en bouwkundige aanpassingen te doen, wat op vele fronten voordeel voor de opdrachtgever oplevert.”

Vele voordelen
Samen met een goed bouwteam kan de opdrachtgever optimaal richting geven aan zijn wensen en toekomstvisie voor het eigen vastgoed. “Er zijn betere afspraken te maken binnen een voor iedereen helder ontwerp en idem planning, waarvoor het hele team de verantwoordelijkheid draagt. Wij geven invulling aan alle eisen uit de energieprestatieregelgeving en bieden diverse oplossingen voor het opwekken en besparen van energie. Ook geven wij advies over comfort, met als betrouwbare referentie meerdere projecten die door onze opdrachtgevers te bezoeken zijn.”

Extra meerwaarde
Met alle disciplines binnen de installatietechniek via de Nijhof Installatiegroep in eigen huis levert Willemsen Installatie als volwaardig onderdeel van een goed bouwteam niet alleen een positieve bijdrage aan de prijs voor het vastgoed, maar ook aan het optimale comfort voor medewerkers als meest waardevolle kapitaal van iedere onderneming.

Reacties

Terug naar overzicht

Meer