29 may 2017

Een baan in de installatietechniek? Daar zit toekomst in! Met Salland Tech Academy opent Nijhof Installatiegroep de deuren naar een veelbelovende toekomst voor zowel schoolverlaters – van vmbo tot hbo – als ervaren krachten die zich graag verder ontwikkelen in de installatietechniek. “Tegen de stroom in hebben wij geen klagen over nieuwe aanwas”, zegt Hugo Willemsen namens Nijhof Installatiegroep. “Maar wij blijven op zoek naar schoolverlaters, met name mbo'ers, die hun talent verder willen ontwikkelen, maar zeker ook naar ervaren krachten die zich meer willen specialiseren of juist door willen groeien van bijvoorbeeld loodgieter naar leidinggevend monteur.”

Alle disciplines

Achter Nijhof Installatiegroep gaan vier bedrijven schuil: Nijhof Installatietechniek, Willemsen Installatie, Habel Installatie en Salland Installatieservice. Samen hebben deze bedrijven vrijwel alle disciplines van de installatietechniek in huis. En dat maakt Salland Tech Academy zo interessant. “Wij bieden schoolverlaters en ervaren krachten kansen in de installatietechniek voor woningbouw en grootschalige renovatie, in service en onderhoud, maar ook in glasvezel, data, beveiliging, koeling en airco”, benadrukt Hugo de meerwaarde van Salland Tech Academy. “Bij ons krijg je de ruimte om je eigen talenten te ontdekken en van daaruit te excelleren. In een prettige werksfeer halen wij samen het maximale eruit.”

Ervaren krachten

Met Salland Tech Academy wil Nijhof Installatiegroep schoolverlaters enthousiasmeren voor een uitstekende start van een veelbelovende carrière in de installatietechniek. “Daarnaast willen wij ook ervaren krachten stimuleren tot solliciteren”, vult Hugo aan. “Graag zetten wij onze deuren open voor mannen (en vrouwen) die bij hun huidige werkgever geen ruimte zien voor verdere ontwikkeling. Zo geven wij ervaren loodgieters de kans om door te groeien naar leidinggevend monteur. Ook wie zich technisch wil ontwikkelen in meer specialistisch werk, is bij ons aan het juiste adres. Met vrijwel alle disciplines van de installatietechniek in huis kunnen wij iedereen (om)scholen naar een specialisme dat hem of haar op het lijf geschreven is.” 

Jonge schoolverlaters

Natuurlijk blijven ook schoolverlaters en dan met name mbo'ers die verder willen in de installatietechniek, welkom bij Salland Tech Academy. “Enerzijds richten wij ons op schoolverlaters die al een technische richting hebben afgerond en al dan niet met de ambitie hogerop te willen als allrounder of specialist aan de slag te willen”, vertelt Hugo. “Maar ook schoolverlaters die minder gelukkig zijn met de gekozen richting en graag een switch naar de installatietechniek maken, bieden wij graag de nodige ondersteuning. Dat geldt natuurlijk ook voor schoolverlaters die na hun mbo willen doorstromen naar het hbo of hit, hogere installatietechniek voor bijvoorbeeld elektrotechnische installaties of werktuigkundige installaties.”

Meld je aan!

Voor zowel schoolverlaters als ervaren krachten is Salland Tech Academy dé weg naar een passende, goed betaalde baan in de installatietechniek, wat je ambities ook zijn. Kijk voor meer informatie op www.sallandtechacademy.nl en meld je aan. 

Reacties

Terug naar overzicht

Meer